Over ons

V-Projects

V-Projects is in 2005 opgericht met de intentie om originele producten te presenteren op de markt voor relatiegeschenken en promotieartikelen. Wij zijn van mening dat u, als klant, gebaat bent met originele geschenken, goede service en persoonlijk contact.

Made in Europe!

V-Projects richtte zich naast de voorraadartikelen oorspronkelijk voornamelijk op de import van Oost-Europese producten. Inmiddels zijn  de prijzen bij andere Europese fabrikanten ook flink gedaald zodat onze keuze enorm is uitgegroeid en wij met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen zo veel mogelijk MADE IN EUROPE  kunnen leveren met de Europese kwaliteit en in kleinere en snellere leveringen.
European production = European Quality  European Rules

Ecologische relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Als u verantwoord onderneemt, kunnen verantwoorde geschenken hierbij niet ontbreken. Een relatiegeschenk is meer dan alleen een geschenk. Het is een verlengde van uw bedrijfsactiviteiten en uw promotionele acties. Bij V-Projects vindt u precies wat u zoekt. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden die groene geschenken uw bedrijf kunnen bieden.

V-Projects, een wereld aan contacten!

V-Projects staat voor een wereld aan contacten. Als geen ander hebben wij de mogelijkheden om uw producten volledig aan te passen aan uw wensen. Door contacten op vrijwel alle continenten zijn wij in staat om uw productideeën tot leven te roepen.
Wat dacht u bijvoorbeeld van.
Een customized product is een verlengde van uw bedrijf en een uiting van uw professionaliteit.
Onze goede contacten vindt u ook terug in onze levertermijnen, die bij ons veel sneller zijn dan bij onze concurrenten.

Missie en Strategie

Kern activiteit:
V-Projects is een groothandel in relatiegeschenken, premiums, promotioneel textiel, kerst –en wijnpakketten.
Missie:
Bij V-PROJECTS geloven wij oprecht dat de klant centraal staat in iedere activiteit van het ondernemen. Door op een informele, doorzichtige en snelle manier te corresponderen en te handelen, biedt V-Projects de juiste oplossing voor al zijn klanten.
Met ons enthousiasme en onze pro-actieve aanpak willen wij bereiken dat onze klanten langdurig en op plezierige wijze met ons zaken zullen blijven doen. Onze bedrijfscultuur is onderscheidend en wordt gekenmerkt door openheid, enthousiasme, creativiteit , zorg voor details een kijk op de goede prijs kwaliteit verhouding en goed relatie met onze klanten en leveranciers.
Strategie:
V-Projects biedt een onderscheidend en creatief assortiment aan en zal zich in combinatie met een goede service differentiëren van zijn concurrenten. Hierbij zal prijs als ondergeschikt onderscheidend vermogen gezien worden. De klant verwacht immers een hoge service graad met digitale presentaties, snelle op maat gemaakte offertes en zoekservice.

Netwerk

V-Projects staat voor een wereld aan contacten. Contacten die ver weg zijn, maar ook dichtbij. V-Projects is immers aangesloten bij een groot aantal netwerken.
Voka, Jump, BAPP, PSI

No comments yet.

Leave a Reply